ACCOUNTMANAGER GRIMBERGEN ONDERNEMERS (M/V) (FILLED)

Grimbergen
Voltijds

02-02-2020

Functie

De Accountmanager prospecteert actief binnen de doelgroep van Ondernemers met het oog op de ontwikkeling van een eigen klantenportefeuille. De sterke strategie van de bank steunt je hierbij.

Prospectie is zeer belangrijk, maar je besteedt eveneens veel aandacht aan de ontwik-keling van je bestaande portefeuille. Via advies op maat, bekijk je samen met je klanten hoe je hun vermogenssituatie kan optimaliseren.

Naast vermogensopbouw, verleent de Accountmanager ook advies op het vlak van kredieten en gespecialiseerde financieringsinstrumenten.

Dankzij je persoonlijke aanpak, waarbij je op lange termijn denkt, groei je uit tot de vertrouwenspersoon van je klanten.

De Accountmanager werkt in een boeiende –en wisselende omgeving. Hierdoor ont-staan er steeds nieuwe mogelijkheden om de klantenrelatie verder uit te bouwen en biedt de functie ook voldoende uitdagingen om in jouw rol als Accountmanager te groeien.

Over de opdrachtgever

Onze klant heeft haar dienstverlening afgestemd op Ondernemers en Vrije Beroepen. Zij onderscheidt zich nadrukkelijk door het hanteren van 3 belangrijke troeven:

  • Gespecialiseerd advies
  • Persoonlijke dienstverlening
  • Proactiviteit, waarbij het langetermijnbelang van de klant voorop staat

Job location

Grimbergen

Profiel

  • Je hebt een Master – of minimaal Bachelordiploma, aangevuld met tenminste 4 jaar commerciële ervaring in een dienstverlenende sector. Bancaire ervaring is een troef.
  • Je houdt ervan om te prospecteren, relationeel te werken en commerciële doelstel-lingen te behalen. Je bezit de nodige assertiviteit om de doelgroep van Ondernemers te benaderen en professioneel te adviseren.
  • Voertaal voor deze functie is Nederlands. Een passieve kennis van het Frans is gewenst.

Aanbod

  • Een opleidingsprogramma van 2 jaar op maat van de Accountmanager met het oog op de ontwikkeling van je competenties. Je kan rekenen op een motiverende en gerichte coaching afgestemd op jouwe ritme en persoonlijke stijl. Tijdens dit traject ben je reeds actief en streef je naar het behalen van je commerciële doelstellingen.
  • Naast je vast maandloon, kan je rekenen op een aantrekkelijke, variabele verloning in lijn met je resultaten alsook extralegale voordelen, o.m. bedrijfswagen, Iphone,…

Take a look at our recent job-offers

© 2019 Erik De Vuyst - GreenshoeTalent